Green eneri 1 Tomorrow´s Energy Today ! - Then..  Kroeis.eu
Don't be so far behind that you believe you are running in front ! 

 

 

Åbent kredsløb

 

Arrangerer man sig anderledes, med et åbent kredsløb, og sammensætter de to batteribanker på rette måde vil vi opleve noget helt andet end det vi så for det lukkede kredsløb. 

 

Clip 2

 

1. Det åbne kredsløb ser ud til at overføre energi fra det ene sted til det andet i samme takt med at det forsyner pæren.

 

2. Pæren forbruger ikke energien men regulerer hvor hurtigt den formodede overførsel sker.

 

3. Pæren forsynes lige så meget som var det et lukket kredsløb med batteriet.

 

4. Dette delvis åbne kredsløb er et ubalanceret (asymmetrisk) system hvor naturens lov altid tvinger til ligevægt (equilibrium), lige som diffusion, for at lave samme (volt) potentiale i batteri 1 som i batteri 2.

 

5. Pære eller induktor er forsynet med energi gratis med minimalt tab.

 

6. Det er stadig hovedsageligt et lukket kredsløb og derfor har det tab og batteri 1 aflades. Det kan man komme udenom med yderligere tilføjede processer. Denne opstilling er kun for at vise den givende fordel.

 

Det tilgivende og givende kredsløb repræsenterer et åbent kredsløb der overfører energi, der ikke spildes i den samme maskine, men gives væk til en anden på samme tid.

 

Det er muligt at udbygge kredsløbene så der kan høstes overskydende energi samtidig med at der udføres mekanisk arbejde. Vil man gøre tingene rigtigt er der adgang til uendelig energi

 

PS.: Det kræver selvfølgelig et lille "kuntgreb" med batterierne.

 

Se mere her

 

 

 

 

 

TQK 

 

 

125_125_en.gif